NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: 4ος ΝΒΑερ σε έσοδα βάσει συμβολαίου και χορηγιών με 80.3 εκατ. δολάρια, πρώτος ο ΛεΜπρόν

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε αγώνα των Μπακς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε αγώνα των Μπακς Ⓒ 2021 MORRY GASH/ ASSOCIATED PRESS

Το γνωστό περιοδικό FORBES δημοσίευσε την λίστα με τους 10 ΝΒΑερς με τα περισσότερα έσοδα βάσει συμβολαίου και χορηγικών συμφωνιών την σεζόν 2021/22, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκεται στην 4η θέση με συνολικά έσοδα 80.3 εκατ. δολαρίων. Απόλυτος κυρίαρχος ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στην πρώτη θέση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι απλώς ένας εκ των κορυφαίων παικτών στον κόσμο. Αποτελεί και ένα από τα καλύτερα brand name στον κόσμο, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα και από την λίστα του FORBES με τα έσοδα των ΝΒΑερς από τα συμβόλαια και της χορηγικές συμφωνίες τους για το 2021/22, με τον "Greek Freak" να βρίσκεται στην 4η θέση με συνολικά έσοδα ύψους 80.3 εκατ. δολαρίων.

Με βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Γιάννης αναμένεται να εισπράξει 39.3 εκατ. δολάρια από το συμβόλαιό του με τους Μπακς και 41 εκατ. δολάρια από τις διάφορες χορηγικές συμφωνίες που έχει υπογράψει.

Πρώτος - με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο, δεν είναι άλλος από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος για 8η σερί χρονιά βρίσκεται στην κορυφή, έχοντας συνολικά έσοδα ύψους 111.2 εκατ. δολαρίων (41.2 εκατ. δολάρια από το συμβόλαιό του και 70 εκατ. δολάρια από χορηγίες).

Αναλυτικά η πρώτη 10αδα όπως την ανακοίνωσε το FORBES:
1. ΛεΜπρόν Τζέιμς - 111.2 εκατ. δολάρια
|2, Στεφ Κάρι - 92.8 εκατ. δολάρια
3. Κέβιν Ντουράντ - 87.9 εκατ. δολάρια
4. Γιάννης Αντετοκούνμπο - 80.3 εκατ. δολάρια
5. Ράσελ Γουέστμπρουκ - 74.2 εκατ. δολάρια
6. Τζέιμς Χάρντεν - 62.3 εκατ. δολάρια
7. Ντέιμιεν Λίλαρντ - 56.3 εκατ. δολάρια
8. Κλέι Τόμπσον - 54 εκατ. δολάρια
9. Πολ Τζορτζ- 47.8 εκατ. δολάρια
10. Τζίμι Μπάτλερ - 47 εκατ. δολάρια

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ