EUROBASKET

Γιαννάκης: "Πρέπει να παίζουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Ελληνες στο πρωτάθλημα"

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης με τον Βαγγέλη Λιόλιο
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης με τον Βαγγέλη Λιόλιο INTIME

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρέθηκε στο κλειστό της Πάτρας, παρακολούθησε τους ημιτελικούς του Super Cup και μίλησε για την ανάγκη να παίζουν οι Έλληνες στο πρωτάθλημα με στόχο να ενισχυθεί και η Εθνική ομάδα.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκη βρέθηκε στην Πάτρα για να παρακολουθήσει από κοντά το Super Cup και με αφορμή τα 16 χρόνια από το χρυσό μετάλλιο στο στο EuroBasket του 2005 μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για εκείνο το τρομερό καλοκαίρι αλλά και το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ που χρειάζεται τα παιδιά του.

Ο "Δράκος" τόνισε πως είναι επιτακτική η ανάγκη να παίζουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες στο πρωτάθλημα προκειμένου να επωφεληθεί και η Εθνική ομάδα.

Επιπλέον ο Γιαννάκης φωτογραφήθηκε με τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, είδε τους ημιτελικούς και πήρε μία πρώτη γεύση από το θέαμα που θα προσφέρει η φετινή Stoiximan Basket League.

"Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Γαλλίας, η νίκη στον τελικό ήταν ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα. Τα παιδιά κατάλαβαν τι δυνατότητες έχουν σε αυτό το τουρνουά και εκτόξευσαν το ελληνικό μπάσκετ. Έχουμε δυνατότητες, δεν είμαστε στο σημείο που θα θέλαμε και που μπορούμε να είμαστε. Δουλειά χρειάζεται, κατεύθυνση και φυσικά να παίζουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες στο πρωτάθλημα. Για μένα αυτό είναι το πρωταρχικό. Θεωρώ ότι έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τα παιδιά μας, ακόμη κι αν κάποια από αυτά δεν είναι έτοιμα. Να τα βοηθήσουμε να εξελίξουν τις δυνατότητές τους"

TAGS EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ