ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ

Γιαννάκης για Ίβκοβιτς: "Μία πολύ δυσάρεστη είδηση, μία τεράστια απώλεια για το παγκόσμιο μπάσκετ"

Γιαννάκης για Ίβκοβιτς: "Μία πολύ δυσάρεστη είδηση, μία τεράστια απώλεια για το παγκόσμιο μπάσκετ"
PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποχαιρέτησε μέσω δήλωσης τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών.

Ο παγκόσμιος αθλητισμός θρηνεί την απώλεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποχαιρέτησε τον "Ντούντα" μέσω δήλωσης, εκφράζοντας παράλληλα τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

"Ο θάνατος του Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι μια πολύ δυσάρεστη είδηση για το παγκόσμιο μπάσκετ. Είναι μια μεγάλη, μια τεράστια απώλεια. Συμμετείχε πάρα πολύ στην πρόοδο του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους ανθρώπους που ήταν δίπλα του και τους αγαπημένους φίλους του" είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ντούσαν Ίβκοβιτς - Η τελευταία συνέντευξη της ζωής του

Ο μεγάλος Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 και έδωσε την τελευταία συνέντευξη της ζωής του. Μίλησε για όλους και για όλα. Από το πως ήρθε στην Ελλάδα, την πρόταση του Σωκράτη Κόκκαλη, την ΤΣΣΚΑ και το “όχι” στους Ντένβερ Νάγκετς μέχρι και τον τελικό της Πόλης.

Ντούσαν Ίβκοβιτς, The Story

TAGS ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ