EUROBASKET 2022

Γερμανία - Ελλάδα: Οι διαιτητές που σφυρίζουν την Εθνική στον προημιτελικό του EuroBasket 2022

EUROBASKET 2022 /  -  (FIBA.COM / PHOTO ONLY FOR EDITORIAL USE)
EUROBASKET 2022 / - (FIBA.COM / PHOTO ONLY FOR EDITORIAL USE) EUROKINISSI SPORTS

Αυτή είναι η διαιτητική τριάδα του αγώνα της Εθνικής με τη Γερμανία για την πρόκριση στα ημιτελικά του EuroBasket 2022 σήμερα το βράδυ (21:30, ΕΡΤ1, LIVE από το ΣΠΟΡΤ24)

Ο Βόσνιος Αντεμίρ Ζουράποβιτς, ο Ιταλός Σαβέριο Λαντζαρίνι και ο Σλοβένος Μπόρις Κρέγιτς είναι οι τρεις διαιτητές που έχουν οριστεί από τη FIBA για τον αγώνα της Εθνικής με αντίπαλο τη Γερμανία, απόψε (21:30, ΕΡΤ1, LIVE από το SPORT24) στα προημιτελικά του EuroBasket 2022.

Ο πρώτος, διεθνής από το 1995, έχει σφυρίξει τρεις αγώνες έως τώρα στη διοργάνωση. Τη νίκη των Τσέχων επί του Ισραήλ στον όμιλο της Πράγας και δύο παιχνίδια για τη φάση των 16 στο Βερολίνο: το Ουκρανία-Πολωνία και το ντέρμπι Ισπανία-Λιθουανία.

Ο δεύτερος ήταν σε πέντε παιχνίδια του ομίλου της Τιφλίδας (Γεωργία-Μαυροβούνιο, Βέλγιο-Τουρκία, Ισπανία-Βέλγιο, Γεωργία-Ισπανία, Τουρκία-Μαυροβούνιο) και διηύθυνε επίσης το νοκ άουτ ματς των Σλοβένων απέναντι στους Βέλγους.

Ο τρίτος, τέλος, βρισκόταν επίσης στην Πράγα, όντας στην τριάδα της αναμέτρησης Τσεχία-Ισραήλ, και ορίστηκε επίσης στο μεγάλο ματς της Τουρκίας με τη Γαλλία.

Μην χάσετε στις 23:30 την Game Night με τον Παντελή Βλάχόπουλο και LIVE σύνδεση με το Βερολίνο

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ