EUROBASKET 2022

Γερμανία - Ελλάδα, Χέρμπερτ: "Δεν δίνω την πιστωτική μου κάρτα στους παίκτες, έχω 3 διαζύγια, δεν θα τους άρεσε το όριο"

Γερμανία - Ελλάδα, Χέρμπερτ: "Δεν δίνω την πιστωτική μου κάρτα στους παίκτες, έχω 3 διαζύγια, δεν θα τους άρεσε το όριο"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Γερμανίας, Γκόρντον Χέρμπερτ, είχε όρεξη για πλάκα μετά την πρόκριση σε βάρος της Εθνικής Ανδρών, λέγοντας ότι - σε αντίθεση με τον Ποτζέκο - δεν θα δώσει την πιστωτική του κάρτα στους παίκτες του, αφού είναι χωρισμένος τρεις φορές και έχει χαμηλό όριο.

Η Γερμανία νίκησε δίκαια την Εθνική Ανδρών (107-96) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του EuroBasket 2022. Και - απολύτως λογικά - ο Γκόρντον Χέρμπερτ είχε όρεξη για πλάκα μετά το παιχνίδι.

Ο τεχνικός των Γερμανών μιλούσε στην συνέντευξη Τύπου όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε πώς θα γιορτάσει και τότε έδωσε την ατάκα της βραδιάς. "Ξέρω ένα πράγμα, δεν θα δώσω την πιστωτική μου κάρτα στους παίκτες μου" αναφερόμενος στην κίνηση του Τζιανμάρκο Ποτσέκο να δώσει την πιστωτική του κάρτα στους παίκτες της Ιταλίας μετά την νίκη επί της Σερβίας, με τους διεθνείς να μην την υπερχρεώνουν, για να προσθέσει:

"Θα ήθελα πολύ μία παγωμένη μπύρα αυτή την στιγμή. Ο Ντένις (σ.σ Σρούντερ) μου ζήτησε την πιστωτική μου κάρτα. Του είπα ότι έχω τρία διαζύγια, δεν θα τους άρεσε το όριο που έχει η κάρτα".

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ