ΕΣΑΚΕ

Γαλατσόπουλος για την 4η θητεία του ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ: "Ακόμη μεγαλύτερα βήματα για τη Basket League"

Γαλατσόπουλος για την 4η θητεία του ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ: "Ακόμη μεγαλύτερα βήματα για τη Basket League"
ESAKE

Συσπείρωση για να κάνει η Basket League κι άλλα βήματα προς τα εμπρός ζήτησε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μετά από την εκλογή του για τέταρτη θητεία ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ.

Χαρούμενος για την τέταρτη θητεία του ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος έστειλε μήνυμα συσπείρωσης το απόγευμα της Δευτέρας (20/3) ώστε το πρωτάθλημα της Basket League να κάνει κι άλλα βήματα προς τα εμπρός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος:

"Ευχαριστώ θερμά τις ομάδες της Basket League για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους προκείμενου να συνεχίσω για τέταρτη θητεία στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ. Η επανεκλογή μου αποτελεί μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα ευθύνη ώστε να ανταποκριθώ στην επιθυμία όλων μας, όσων υπηρετούμε το αγαπημένο μας άθλημα και των φιλάθλων, για περαιτέρω αναβάθμιση και πρόοδο του επαγγελματικού μπάσκετ.

Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν και θα συνεχίσω να είμαι πρόεδρος όλων των ομάδων. Ο στόχος είναι κοινός την επόμενη διετία και θέλουμε την συνεργασία όλων όσων αγαπούν το μπάσκετ και επιθυμούν να προσφέρουν: Να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερα βήματα για την βελτίωση της Basket League. Να προσφέρουμε ακόμη καλύτερο θέαμα, να προσελκύσουμε τους φιλάθλους στα γήπεδα, να διαφυλάξουμε την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών, την επιστροφή της οποίας πετύχαμε μετά από 20 χρόνια, και να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την λειτουργία των ΚΑΕ και την ισονομία στον ανταγωνισμό.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε την καλή συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης".

TAGS ΕΣΑΚΕ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ