ΤΟΥΡΚΙΑ

Γαλατάσαραϊ - Μπεσίκτας: Ο Χόλις - Τζέφερσον έριξε γροθιά στον Κοκσάλ και αποβλήθηκε

Γαλατάσαραϊ - Μπεσίκτας: Ο Χόλις - Τζέφερσον έριξε γροθιά στον Κοκσάλ και αποβλήθηκε

Το ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης ανάμεσα σε Γαλατάσαραϊ και Μπεσίκτας λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα, όταν ο Ρόντε Χόλις - Τζέφερσον επιχείρησε να γρονθοκοπήσει τον Γκοκσενίν Κοκσάλ. Άμεση η επέμβαση των ψυχραιμοτέρων.

Το ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης ανάμεσα σε Γαλατάσαραϊ και Μπεσίκτας δικαιολόγησε τον... τίτλο του. Όχι μόνο σε επίπεδο ποιότητας, αλλά και έντασης εντός αγωνιστικού χώρου. Βλέπετε, στις αρχές της τελευταίας περιόδου λίγο έλειψε να "τιναχτεί στον αέρα" όταν ο Ρόντε Χόλις - Τζέφερσον απέτυχε να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Ο φόργουορντ των "μαύρων αετών" εκνευρίστηκε με την κίνηση του Γκοκσενίν Κοκσάλ να χτυπήσει την μπάλα από τα χέρια του, ενώ η φάση είχε τελειώσει, ρίχνοντας γροθιά με το αριστερό χέρι. Για καλή τύχη του αρχηγού της "τσιμ μπομ" αυτή δεν βρήκε τον στόχο, με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν άμεσα και να χωρίζουν τους δύο αθλητές.

Οι διαιτητές είδαν βέβαια πεντακάθαρα όσα έγιναν, συμβουλεύτηκαν το Instant Replay και αποφάσισαν την αποβολή του Ρόντε Χόλις - Τζέφερσον με ντισκαλιφιέ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ