ΗΠΑ

G-League: Ποκουσέβσκι και Καλαϊτζάκης έμειναν στα ρηχά στην νίκη των Μπλου

Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι με την φανέλα των Θάντερ
Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι με την φανέλα των Θάντερ Ⓒ 2021 CARLOS OSORIO/ ASSOCIATED PRESS

Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν στην νίκη των Οκλαχόμα Σίτι Μπλου επί των Σάντα Κρουζ Γουόριορς με 117-113 στην G-League, με τον πρώτο να έχει 10 πόντους και τον δεύτερο 8 πόντους.

Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης ήρθαν για ακόμα ένα παιχνίδι από τον πάγκο των Οκλαχόμα Σίτι Μπλου και δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν στην νίκη της ομάδας τους με 117-113 επί των Σάντα Κρουζ Γουόριορς (θυγατρική των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς).

Αμφότεροι οι παίκτες πέρασαν στο ματς ερχόμενο από τον πάγκο, με τον Ποκουσέβσκι να έχει 10 πόντους με 2/3 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 4 λάθη, αλλά και -17 στο σύστημα +/- (το χειρότερο στην ομάδα του), ενώ ο Καλαϊτζάκης αγωνίστηκε μόλις 7 λεπτά (σχεδόν όλα στο πρώτο ημίχρονο), προλαβαίνοντας ωστόσο να σημειώσει 8 πόντους με 1/2 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 2/2 βολές, 1 ασίστ και 2 λάθη.

Για την ιστορία, οι κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Λίντι Γουότερς με 26 πόντους και Τίο Μαλεντόν με 25 πόντους, ενώ για τους Γουόριορς ο Κουιντάρι Γουέδερσπουν είχε 25 πόντους και ο Ελ Τζέι Φιγκερόα 24 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα:

TAGS ΗΠΑ NBA ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ ΠΟΚΟΥΣΕΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ