ΦΩΤΙΑ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ

Φωτιά Βαρυμπόμπης: ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στους κατοίκους που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές

Στιγμιότυπο από την καταστροφική φωτιά στη Βαρυμπόμπη
Πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη EUROKINISSI

Η χώρα δοκιμάζεται από τις φωτιές σε πολλά μέτωπα. Καταστροφικές οι φωτιές σε Μάνη, Βαρυμπόμπη, Εύβοια και με αναρτήσεις τους ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στους κατοίκους που δοκιμάζονται και σε όσους δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά στην περιοχή της Βαρυμπόμπης που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης (03/08) σε δασική έκταση. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, ενώ εκκενώθηκαν οικισμοί. Παράλληλα οι Αστυνομικές Αρχές προχώρησαν και στην εκκένωση του Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες.

Συνολικά το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν στην Ελλάδα 81 πυρκαγιές με ορισμένες εξ' αυτών να προκαλούν ανυπολόγιστες ζημιές. Τα μέτωπα είναι πολλαπλά και η πυροσβεστική δίνει μάχη για την κατάσβεση των μετώπων.

Με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλαν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης για τις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει η χώρα.

TAGS ΦΩΤΙΑ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ