ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φόστερ: "Στόχος μας να γινόμαστε όλο και καλύτεροι"

Ο Μάρκους Φόστερ σε φάση από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ο Μάρκους Φόστερ σε φάση από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, Μάρκους Φόστερ, μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε (22/10, 21:00), για την 5η αγωνιστική της EuroLeague 2020-21 και αναφέρθηκε στην έως τώρα εικόνα των "πρασίνων" αλλά και το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη απέναντι στους Τούρκους.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, Μάρκους Φόστερ, μίλησε στην κάμερα του Panathinaikos BC, εν όψει της αποψινής αναμέτρησης με την Φενέρμπαχτσε (22/10, 21:00) για την 5η αγωνιστική της EuroLeague 2020-21 και αναφέρθηκε τόσο στην εικόνα των "πρασίνων" έως τώρα, όσο και στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη απέναντι στους Τούρκους.

"Στο ματς με την Μπαρτσελόνα κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, πιστεύω ότι μπήκαμε δυνατά στον αγώνα και παίξαμε πολύ καλά. Πιστεύω ότι βελτιώνουμε τα πράγματα για τα οποία μιλάμε στο βίντεο και θεωρώ ότι σε κάθε παιχνίδι θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι, κάτι το οποίο είναι και ο στόχος μας.

Για το σημερινό παιχνίδι, πρέπει να μπούμε δυνατά στο παρκέ, να εκτελέσουμε το πλάνο μας. Η Φενέρμπαχτσε παίζει με αρκετά συστήματα, έχουν πολλούς καλούς παίκτες και αυτή την περίοδο παίζουν πολύ καλά. Οπότε, πιστεύω ότι αν παίξουμε πιο σκληρά από αυτούς και καταφέρουμε να αμυνθούμε στα επιθετικά τους συστήματα, θα είμαστε σε θέση να πάρουμε τη νίκη", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φόστερ.

Δείτε τι είπε:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ