ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Final Four - Κύπελλο Γυναικών, Μαλακατές: "Είτε στον ημιτελικό, είτε στον τελικό, ο Ολυμπιακός είναι ο βασικός μας αντίπαλος"

Ο Τάκης Μαλακατές
Ο Τάκης Μαλακατές INTIME

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές, μίλησε για την κλήρωση του ημιτελικού του Final Four του Κυπέλλου Γυναικών που έβγαλε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ούτως ή άλλως ο μεγάλος αντίπαλος των "πράσινων" είναι οι "ερυθρόλευκοι".

Με την κλήρωση να βγάζει ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του Final Four του Κυπέλλου Γυναικών, ο Τάκης Μαλακατές στάθηκε στο γεγονός ότι, έτσι κι αλλιώς, ο μεγάλος αντίπαλος των "πράσινων" είναι οι "ερυθρόλευκοι" και δεν έχει σημασία αν θα τους έβρισκαν μπροστά τους στον ημιτελικό ή τον τελικό.

Αναλυτικά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δήλωσε: "Από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός σαν στόχο του έχει την κατάκτηση του κυπέλλου νομίζω ότι είτε στον τελικό είτε στον ημιτελικό ο Ολυμπιακός, χωρίς να υποτιμώ τις άλλες ομάδες, θα είναι ο βασικός μας αντίπαλος.

Σημασία έχει να είναι ο Παναθηναϊκός όπως πρέπει, να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και εν συνέχεια τον επόμενο αντίπαλό μας προκειμένου να πάρουμε το κύπελλο που είναι στόχος μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR FINAL 4
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ