FINAL FOUR

Final Four, Κύπελλο Ελλάδας: Τα συγχαρητήρια του Προμηθέα σε ΕΟΚ και Ολυμπιακό

Final Four, Κύπελλο Ελλάδας: Τα συγχαρητήρια του Προμηθέα σε ΕΟΚ και Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Προμηθέας Πάτρας θέλησε να συγχαρεί την ΕΟΚ για την ομαλή διεξαγωγή του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κρήτη ενώ παράλληλα έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τροπαίου.

Με ανακοίνωσή του ο Προμηθέας Πάτρας συνεχάρη την ΕΟΚ για την ομαλή διεξαγωγή του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κρήτη χαρακτηρίζοντάς τη ως μία "σπουδαία αθλητική στιγμή, η οποία ανέδειξε την ομορφιά του αθλήματος και έδειξε τον δρόμο για να ένα υγιές μπασκετικό μέλλον".

Παράλληλα οι Πατρινοί έδωσαν συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα Πάτρας:

"Το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας περνά στην ιστορία ως μια σπουδαία αθλητική στιγμή, η οποία ανέδειξε την ομορφιά του αθλήματος και μας έδειξε τον δρόμο για να χτίσουμε ένα υγιές μπασκετικό μέλλον. Ως ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας, χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συμμετείχαμε σε αυτήν την γιορτή και θέλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ΕΟΚ και σε όλους τους συντελεστές για την άρτια διοργάνωση. Φυσικά, οφείλουμε να συγχαρούμε τον μεγάλο νικητή Ολυμπιακό, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας 2021-22, καθώς και όλες τις ομάδες που πήραν μέρος στο Final 4 και συνέβαλλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του".

TAGS FINAL FOUR FINAL 4 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΕΟΚ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ