FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Ζαν Σαρλ: " Η Εφές έχει πολλά όπλα, πρέπει να περιορίσουμε τους Μίτσιτς και Λάρκιν"

Final Four 2022, Ζαν Σαρλ: " Η Εφές έχει πολλά όπλα, πρέπει να περιορίσουμε τους Μίτσιτς και Λάρκιν"
PRINTSCREEN

Ο Λίβιο Ζαν-Σαρλ μίλησε στο κανάλι του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στο κλειδί του ημιτελικού με την Αναντολού Εφές (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), αλλά και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον σημερινό (19/5) κρίσιμο ημιτελικό με την Αναντολού Εφές (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Final Four του Βελιγραδίου και ο Λίβιο Ζαν-Σαρλ μίλησε στο κανάλι των "ερυθρόλευκων", μιλώντας για τα συναισθήματά του, την ανάγκη να περιοριστεί η δράση των Μίτσιτς, Λάρκιν και τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά.

Για το πώς αισθάνεται για την συμμετοχή του στο Final Four: "Αισθάνομαι συναρπαστικά όπως όλοι και ιδιαίτερα όσοι αγωνιζόμαστε πρώτη φορά. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα δηλώσουμε 'παρών'".

Για το σημείο-κλειδί στον ημιτελικό με την Αναντολού Εφές: "Όλοι γνωρίζουμε ότι η Εφές έχει πολλά όπλα και ότι οι Μίτσιτς και Λάρκιν είναι αυτοί που πρέπει να περιορίσουμε".

Για το πόσο σημαντικό είναι ότι ο Ολυμπιακός θα έχει την στήριξη των οπαδών του: "Είναι απίστευτο. Όταν έμαθα πόσοι θα έρθουν έμεινα άναυδος που μας ακολουθούν μέχρι εδώ. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία να έχουμε κοντά μας τους οπαδούς μας. Δεν μπορούμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω"

Για το αν έχει να στείλει κάποιο μήνυμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού: "Θα τα δώσουμε όλα, να είστε εκεί, σας ευχαριστούμε".

Μη χάσετε τη Game Night για τη σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές στο Final Four του Βελιγραδίου:

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR FINAL 4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ