FINAL FOUR 2022

Το SPORT24 μέσα στο αεροπλάνο του Ολυμπιακού: "Το ταξίδι μόλις ξεκινάει"

Το SPORT24 μέσα στο αεροπλάνο του Ολυμπιακού: "Το ταξίδι μόλις ξεκινάει"

Η ομάδα του SPORT24 βρίσκεται στο αεροπλάνο που μεταφέρει την αποστολή του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι, με τον Παντελή Διαμαντόπουλο να μεταφέρει τις πρώτες εικόνες από την πτήση για τη σερβική πρωτεύουσα.

Το SPORT24 κατεβάζει τη δική του ομάδα στο Final Four του Βελιγραδίου, ακολουθώντας κατά πόδας την αποστολή του Ολυμπιακού ήδη από το "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Πάρτε μια πρώτη γεύση από το αεροπλάνο που θα μεταφέρει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του μέχρι τη σερβική πρωτεύουσα, η οποία θα αποκτήσει έντονο ερυθρόλευκο χρώμα τις επόμενες ημέρες.

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος μεταφέρει τις πρώτες εικόνες από την πτήση.

Παρακολουθήστε την εκπομπή του SPORT24 για την αναχώρηση του Ολυμπιακού:

Πλάνα Βίντεο: Χρήστος Πανάγος

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ