FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, το SPORT24 στην άφιξη των φιλάθλων του Ολυμπιακού: Το Βελιγράδι βάφεται κόκκινο

Final Four 2022, το SPORT24 στην άφιξη των φιλάθλων του Ολυμπιακού: Το Βελιγράδι βάφεται κόκκινο

Η δημοσιογραφική ομάδα του SPORT24 βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου και υποδέχθηκε τους οπαδούς του Ολυμπιακού που πλημμύρισαν το Βελιγράδι ενόψει του Final Four.

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει για τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν σε λίγες ώρες την Αναντολού Εφές (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της EuroLeague και αναμένεται να έχουν στο πλευρό τους χιλιάδες φιλάθλους τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το SPORT24 βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου και υποδέχθηκε τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι αναμένεται να πλημμυρίσουν το Βελιγράδι και να το βάψουν κόκκινο.

Δείτε και φωτογραφίες:

Tα πούλμαν με τους εκδρομείς του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι
Tα πούλμαν με τους εκδρομείς του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι SPORT24
Eικόνες με τα πούλμαν που μεταφέρουν τους εκδρομείς του Ολυμπιακού
Eικόνες με τα πούλμαν που μεταφέρουν τους εκδρομείς του Ολυμπιακού SPORT24

Μη χάσετε τη Game Night για τη σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές στο Final Four του Βελιγραδίου:

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR FINAL 4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ