FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Πρίντεζης: "Μεγάλη τιμή και ευθύνη να είσαι αρχηγός του Ολυμπιακού"

Final Four 2022, Πρίντεζης: "Μεγάλη τιμή και ευθύνη να είσαι αρχηγός του Ολυμπιακού"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης σε δηλώσεις του στο κανάλι του Ολυμπιακού ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη να είσαι αρχηγός των ερυθρολεύκων.

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην κάμερα του Olympiakos BC στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Awards Ceremony, όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή του να είναι αρχηγός του Ολυμπιακού σε Final Four της EuroLeague και ότι θα προτρέψει τους συμπαίκτες του να δώσουν το 100% και να το ευχαριστηθούν.

Παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την υποστήριξη που έχει δώσει ο κόσμος στην ομάδα καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και την οποία θα δώσει και στη Stark Arena στη σερβική πρωτεύουσα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρίντεζης στο Olympiakos BC TV: "Να σας πω την αλήθεια και τις προηγούμενες φορές δεν είχα τεράστια απόκλιση. Ήμουν υπαρχηγός τώρα είμαι αρχηγός, πάνω κάτω θεωρώ ότι η επιρροή μου ήταν ίδια και ό,τι ήθελα να πω το έλεγα. Μεγάλη τιμή και ευθύνη να είσαι αρχηγός του Ολυμπιακού και να φτάνει η ομάδα στον τελικό της στόχο".

Για το αν θα πει κάτι ιδιαίτερο για τους συμπαίκτες του πριν από την Εφές: "Θα τους πω να το ευχαριστηθούν. Το δύσκολο το κάναμε και εδώ πέρα που έχουμε έρθει να δώσει ο καθένας το 100%, γιατί μπορεί να είναι δύσκολο να ξαναβρεθούμε σε Final - Four αν και είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μου. Να είμαστε όσο καλύτεροι γίνονται στην άμυνα και στην επίθεση να σουτάρουμε με χαμόγελο".

Για τον κόσμο που έχει έρθει στο Βελιγράδι: "Φέτος μας έχουν δώσει πολύ θετική ενέργεια. Είναι συγκινητική η προσέλευση και συγκινητικός ο τρόπος που ψάχνουν να βρουν τρόπο εδώ πέρα. Γνωρίζω προσωπικά ότι πολύς κόσμος πέρασε δυσκολίες, οπότε καταλαβαίνω ότι ο λόγος χαράς είναι ακόμα μεγαλύτερος.

Έχω μιλήσει με παιδιά που έχουν στερηθεί τις διακοπές τους. Θα τους υποσχεθώ από την πλευρά μου ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τους κάνουμε ".

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ