FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκοι αποθεώθηκαν κατά την είσοδό τους στο παρκέ της Stark Arena

Final Four 2022, Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκοι αποθεώθηκαν κατά την είσοδό τους στο παρκέ της Stark Arena
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός πάτησε στο παρκέ της Stark Arena, με τον κόσμο να αποθεώνει τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ζητώντας το τρόπαιο.

Μέσα στην απόλυτη αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού, οι ερυθρόλευκοι του Γιώργου Μπαρτζώκα έκαναν την είσοδό τους στο παρκέ της Stark Arena πριν από την έναρξη του ημιτελικού κόντρα στην Αναντολού Εφές, προκειμένου να ξεκινήσουν το ζέσταμά τους.

Ο κόσμος αποθέωσε τους παίκτες του Ολυμπιακού, φώναξε συνθήματα και τους ενθάρρυνε να κάνουν το πρώτο βήμα κόντρα στην Εφές και να κατακτήσουν στην συνέχεια το τρόπαιο.

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ