FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του ημιτελικού με την Αναντολού Εφές

EUROLEAGUE /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την παραμονή των δύο ημιτελικών του Final Four του Βελιγραδίου, η EuroLeague ενημέρωσε για τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τους δύο μεγάλους αγώνες.

Μία μέρα πριν από τους ημιτελικούς του Final Four του Βελιγραδίου, η EuroLeague Basketball ενημέρωσε για τους έξι (εκ των οκτώ που βρίσκονται στη Σερβία) που θα σφυρίξουν τους δύο σπουδαίους αγώνες της Stark Arena. Έτσι, στη μονομαχία του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές (19/5, 19:00, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24) η διαιτητική τριάδα αποτελείται από τους: Μπόρις Ρίτζικ, Όλεγκς Λάτισεβς και Γκίτις Βίλιους.

Όσον αφορά στον ισπανικό εμφύλιο, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, οι τρεις διαιτητές είναι οι: Λουίτζι Λαμόνικα, Ίλιγια Μπελόσεβιτς και Μεχντί Ντιφάλα.

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ