FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Ολυμπιακός - Εφές: Πόποβιτς, Πάσπαλι και Ρίβερς στην Stark Arena

Final Four 2022, Ολυμπιακός - Εφές: Πόποβιτς, Πάσπαλι και Ρίβερς στην Stark Arena
SPORT 24 / HARRIS STAVROU

Ο ημιτελικός της EuroLeague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Εφές προσέλκυσε μεγάλα ονόματα, όπως είναι αυτά των Γκρεγκ Πόποβιτς, Ζάρκο Πάσπαλι και Ντέιβιντ Ρίβερς.

Ο Ολυμπιακός αναμετρήθηκε με την Αναντολού Εφές στον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague. Όπως ήταν φυσικό το μεγάλο αυτό παιχνίδι συγκέντρωσε αρκετά μεγάλα ονόματα.

Έτσι, το παιχνίδι στην Stark Arena του Βελιγραδίου παρακολούθησαν μαζί οι Γκρεγκ Πόποβιτς, Ζάρκο Πάσπαλι και Ντέιβιντ Ρίβερς, ο οποίος είχε μιλήσει στο SPORT24.

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

Μη χάσετε τη Game Night για τη σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές στο Final Four του Βελιγραδίου:

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ