FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ έβαλε τρελό buzzer beater τρίποντο στο τέλος της τρίτης περιόδου

Final Four 2022, Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ έβαλε τρελό buzzer beater τρίποντο στο τέλος της τρίτης περιόδου

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν εξαιρετικός στο τρίτο δεκάλεπτο του ημιτελικού κόντρα στην Εφές και έβαλε τρελό buzzer beater τρίποντο στο τέλος της περιόδου.

Έπειτα από ένα κακό πρώτο μισό όπου έμεινε άποντος, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ άναψε τις μηχανές στο τρίτο δεκάλεπτο και με 10 πόντους βοήθησε πολύ τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στο ματς.

Ο Αμερικανός των ερυθρολεύκων έβαλε μάλιστα εντυπωσιακό buzzer beater τρίποντο στο τέλος της τρίτης περιόδου, κέρδισε το χρονόμετρο και έβαλε τον Ολυμπιακό και πάλι μέσα στο ματς μειώνοντας στους τρεις (63-66).

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

Μη χάσετε τη Game Night για τη σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές στο Final Four του Βελιγραδίου:

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ