FINAL FOUR 2022

Final Four 2022 - Ολυμπιακός: Ο Ισπανός... Σπανούλης οπαδός των ερυθρολεύκων που μοιάζει με τον Ντόντσιτς

Final Four 2022 - Ολυμπιακός: Ο Ισπανός... Σπανούλης οπαδός των ερυθρολεύκων που μοιάζει με τον Ντόντσιτς
PRINTSCREEN

Το SPORT24 συνάντησε έξω από τη Stark Arena τον Ισπανό φίλαθλο και σωσία του Λούκα Ντόντσιτς που φορούσε τη φανέλα του Βασίλη Σπανούλη.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν πλημμυρίσει τον περιβάλλοντα χώρο της Stark Arena λίγες ώρες πριν από τον πρώτο ημιτελικό του Final Four κόντρα στην Εφές (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24)

Το SPORT24 ήταν εκεί, με τον Γιάννη Φιλέρη να εντοπίζει τον Ισπανό φίλαθλο και σωσία του Λούκα Ντόντσιτς, που όμως φορούσε τη φανέλα του Βασίλη Σπανούλη.

Δείτε το στιγμιότυπο από το 30:26

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

Μη χάσετε τη Game Night για τη σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές στο Final Four του Βελιγραδίου:

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ