FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Ολυμπιακός: Η παρέλαση των παικτών μπροστά από τους δημοσιογράφους και το "ζντο"

Final Four 2022, Ολυμπιακός: Η παρέλαση των παικτών μπροστά από τους δημοσιογράφους και το "ζντο"
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε μερικές σκηνές από την τελευταία προπόνηση των ερυθρολεύκων πριν από τον ημιτελικό του Final Four. Η παρέλαση μπροστά από τους δημοσιογράφους, τα χαμόγελα στις διατάσεις και το χειροκρότημα.

Το απόγευμα της Τετάρτης 19 Μαΐου, το SPORT24 εισέβαλε στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και τον Χρήστο Πανάγο να μεταφέρουν εικόνες, αλλά και πληροφορίες, για τους ερυθρόλευκους και την χωροταξική τοποθέτηση των φιλάθλων τους. Λίγες ώρες αργότερα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε μερικά από τα παρασκήνια της τελευταίας προπόνησης πριν από το συναπάντημα με την Αναντολού Εφές (19/5, 19:00, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24).

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ