FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Ολυμπιακός: Η EuroLeague έριξε πρόστιμο 20.000€ στον Ολυμπιακό λόγω υβριστικών συνθημάτων

EUROLEAGUE 2021-2022 /  / FINAL-4 /   /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2021-2022 / / FINAL-4 / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η μπασκετική Ευρώπη αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού για την απίστευτη ατμόσφαιρα στο Final Four, αλλά η EuroLeague επέβαλλε πρόστιμο 20.000 euro για υβριστικά συνθήματα.

Η EuroLeague απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Τη στιγμή που όλη η μπασκετική Ευρώπη υποκλίθηκε στους οπαδούς του Ολυμπιακού για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο Βελιγράδι και κυρίως για τη συμπεριφορά καθ όλη τη διάρκεια του Final Four 2022, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να τιμωρήσει τους ερυθρόλευκους.

Ο λόγος; Σύμφωνα με την EuroLeague, οι οπαδοί του Ολυμπιακού χρησιμοποίησαν υβριστικά συνθήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων, με συνέπεια να επιβληθεί πρόστιμο 20.000€. Και μάλλον δείχνει πως ελάχιστα κατάλαβαν εκεί στην Ισπανία, ότι ουδείς είχε παράπονο από συμπεριφορές και ατμόσφαιρα και φυσικά ότι αν απουσίασαν οι χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού, η διοργάνωση θα εξελισσόταν σε φιάσκο.

Το είπαν και οι παίκτες της Μπαρτσελόνα και ο Πάμπλο Λάσο και ο Εργκίν Αταμάν και κυρίως ο Εβάν Φουρνιέ, που ομολόγησε ότι θα ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό, αν επέστρεφε στην Ευρώπη.

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ