FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Ολυμπιακός: Πανικός στην άφιξη της αποστολής των ερυθρόλευκων στη Stark Arena

Final Four 2022, Ολυμπιακός: Πανικός στην άφιξη της αποστολής των ερυθρόλευκων στη Stark Arena

Στις 17:10 (ώρα Ελλάδας) έφτασε το λεωφορείο της αποστολής του Ολυμπιακού στη Stark Arena για τον μεγάλο ημιτελικό του Final Four στο Βελιγράδι.

Μία ώρα και πενήντα λεπτά πριν από την έναρξη του ημιτελικού του Final Four απέναντι στην Εφές έφτασε στη Stark Arena το λεωφορείο με τους παίκτες και τα στελέχη του Ολυμπιακού.

Φυσικό ήταν όταν έγινε αντιληπτή η ερυθρόλευκη αποστολή ν' αποθεωθεί από το συγκεντρωμένο ερυθρόλευκο πλήθος που ετοιμαζόταν να μπει στο γήπεδο για τη μεγάλη μάχη πρόκρισης στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου. Άπαντες φώναζαν συνθήματα και ζητούσαν την κούπα της Euroleague στον Πειραιά.

Δείτε την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο 14:00

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ