ADIDAS NEXT GEN

Final Four 2022, Ο Σαμοντούροβ στο SPORT24: "Ο Σπανούλης μού μιλάει πολύ"

Final Four 2022, Ο Σαμοντούροβ στο SPORT24: "Ο Σπανούλης μού μιλάει πολύ"

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ είναι μεταξύ των επιλέκτων της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη στο Adidas Next Generation και μίλησε στο SPORT24 για την ευκαιρία να ανταγωνίζεται τους κορυφαίους της ηλικίας του, ανά την Ευρώπη.

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ αποτελεί έναν από τους δώδεκα παίκτες που επέλεξε ο Βασίλης Σπανούλης για την τελική φάση του Adidas Next Generation Tournament, που διεξάγεται μερικά χιλιόμετρα μακριά από τη Stark Arena.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: Χάρης Σταύρου

Ο νεαρός φόργουορντ, που ξαναβρέθηκε στο ίδιο σύνολο με τον "Kill Bill" στην Πάτρα, μίλησε στο SPORT24 μετά το φινάλε του αγώνα της πρεμιέρας, που βρήκε την ομάδα του να πανηγυρίζει τη νίκη. Φυσικά, η ουσία για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του δεν αφορά στο αποτέλεσμα ενός τέτοιου αγώνα, αλλά στην καλή εικόνα και την επικοινωνία εντός παρκέ.

Ο παραδέχθηκε επ αυτού πως "είναι πολύ υψηλό το επίπεδο, παίρνουμε πολλές εμπειρίες από αυτά τα παιχνίδια. Ο κόουτς μού μιλάει πολύ, μου λέει αυτά που πρέπει να μου πει. Προσπαθώ να ζήσω αυτό που κάνω, να χαίρομαι αυτό που κάνω στο παρκέ".

Ενώ, όταν τον ρωτήσαμε πότε υπολογίζει να πάει διακοπές, αφού φέτος παίζει ακατάπαυστα εδώ κι εννιά μήνες, απάντησε με χαμόγελο πως "δεν έχω πάει διακοπές, έχω δύο χρόνια να κάνω διακοπές".

Το SPORT24 στο Βελιγράδι, εκεί όπου η adidas, το αυθεντικό basketball brand, με moto το "Impossible is Nothing" δίνει την ευκαιρία στους νέους ταλαντούχους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες να βγουν στο προσκήνιο μέσω του adidas Next Generation Tournament.

TAGS ADIDAS NEXT GEN ΣΑΜΟΝΤΟΥΡΟΒ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ