FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Μπαρτσελόνα: Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τα ρίχνει στους παίκτες του για τον χαμένο ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Barcelona's head coach Sarunas Jasikevicius gestures during a Final Four Euroleague semifinal basketball match between Barcelona and Real Madrid, in Belgrade, Serbia, Thursday, May 19, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Barcelona's head coach Sarunas Jasikevicius gestures during a Final Four Euroleague semifinal basketball match between Barcelona and Real Madrid, in Belgrade, Serbia, Thursday, May 19, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic) © 2022 DARKO VOJINOVIC / AP IMAGES

Βαρύς έπεσε στην Μπαρτσελόνα ο αποκλεισμός από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Final Four. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τα έβαλε ξανά με τους παίκτες του και είχε ελάχιστη όρεξη για δηλώσεις την επομένη του χαμένου ημιτελικού.

Στον λαιμό της κάθισε της Μπαρτσελόνα ο αποκλεισμός από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Final Four του Βελιγραδίου. Οι πέντε σερί νίκες μέσα στη φετινή σεζόν, οι τραυματισμοί και οι απουσίες των "μπλάνκος" είχαν δώσει στους Καταλανούς τον αέρα του φαβορί. Η Ρεάλ Μαδρίτης άλλαξε τα δεδομένα, έκανε μια μεγάλη επιστροφή και εν τέλει πανηγύρισε μια παλικαρίσια πρόκριση, που αναστάτωσε τους "μπλαουγκράνα" και κυρίως τον Σάρας Γιασικεβίτσιους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: Γιάννης Φιλέρης

Ο Λιθουανός προπονητής είχε πάρει ανάποδες από το τέλος του ημιτελικού, όταν άφησε αιχμές για την απόδοση της ομάδας του, ενώ και στην media day της Παρασκευής 20 Μαΐου, ήταν επικριτικός: "Δεν ξέρω αν χρειάζεται άλλον προπονητή, ή γενικά κάποιον κόουτς η ομάδα για να μη δεχτεί 52 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού της EuroLeague".

Υπήρχε μεγάλος σκεπτικισμός στην Μπαρτσελόνα, που έχει ξοδέψει ένα ποτάμι από εκατομμύρια (40 εκατομμύρια ευρώ το μπάτζετ της) αλλά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν θα μπορέσει να πάρει τον τίτλο που τόσο επιζητούσε. Πέρσι ηττήθηκε από την Εφές στον τελικό, φέτος δεν θα μπορέσει καν να δώσει το παρών σε αυτό το ματς, αφού αποκλείστηκε από τη Ρεάλ.

Ο Σάρας ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος, έβγαλε μόνο τέσσερις παίκτες για δηλώσεις στους δημοσιογράφους, μίλησε ελάχιστα και αποχώρησε συνοφρυωμένος. Προφανώς η ευθύνη δεν βαραίνει μόνο τους παίκτες, αλλά και τον ίδιο. Προς το παρόν δεν τίθεται θέμα παραμονής του ή όχι στον πάγκο της Μπάρτσα, έρχονται όμως playoffs - τελικοί στη Liga Endesa και όλοι καταλαβαίνουν ότι για τους Καταλανούς και τον Σάρας ο τίτλος είναι μονόδρομος.

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ