FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Μάικ Τζέιμς: "Είτε στέλνεις δύο παίκτες πάνω στον Μίτσιτς, είτε κάνεις φάουλ"

Ο Μάικ Τζέιμς στη διάρκεια του τέταρτου αγώνα ανάμεσα στη Μονακό και τον Ολυμπιακό | 29 Απριλίου 2022
Ο Μάικ Τζέιμς στη διάρκεια του τέταρτου αγώνα ανάμεσα στη Μονακό και τον Ολυμπιακό | 29 Απριλίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Μάικ Τζέιμς σχολίασε στον λογαριασμό του στο twitter την τελευταία φάση που έκρινε την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Εφές και το τρίποντο του Μίτσιτς λέγοντας πως δεν τον αφήνεις να πάρει πάνω του την επίθεση.

Ο Μάικ Τζέιμς ήταν λογικό από τη στιγμή που η Μονακό αποκλείστηκε από το Final Four από τον Ολυμπιακό να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Ο Αμερικανός γκαρντ σχολίασε με το που έληξε το παιχνίδι την τελευταία φάση υποστηρίζοντας πως έπρεπε να γίνει doube team πάνω στον Μίτσιτς καθώς αυτός και ο Λάρκιν είναι δύο από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

"Είτε κάνεις double team πάνω στον Μίτσιτς στη συγκεκριμένη κατάσταση και αφήνεις τον "κρύο" Μόερμαν να πάρει την επίθεση είτε κάνεις φάουλ και παίρνεις την τελευταία κατοχή.

Δεν αφήνεις τον Λάρκιν ή τον Μίτσιτς σε απομόνωση στο παιχνίδι. Δύο από τους πέντε καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη εκεί πέρα. Αλλά εγώ είμαι απλά ένας θεατής που απολαμβάνω την αναμέτρηση".

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

Μη χάσετε τη Game Night για τη σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές στο Final Four του Βελιγραδίου:

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ