FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Λάσο: "Ο κόσμος έλεγε ότι εμείς και η Εφές έχουμε θέματα, αλλά είμαστε εδώ"

Final Four 2022, Λάσο: "Ο κόσμος έλεγε ότι εμείς και η Εφές έχουμε θέματα, αλλά είμαστε εδώ"
EUROKINISSI

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στον τελικό της EuroLeague και ο προπονητής των Μαδριλένων, Πάμπλο Λάσο μίλησε μαζί με τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε ενόψει του αγώνα κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου τελικού της EuroLeague εκεί όπου οι Ισπανοί θα αντιμετωπίσουν την προηγούμενη πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές. Θυμίζουμε πως οι Μαδριλένοι απέκλεισαν την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό της διοργάνωσης, με τον Βάσκο τεχνικό να τονίζει έπειτα από ερώτηση που του έγινε από το SPORT24 ότι αν οι παίκτες του δεν έχουν ήδη ξεχάσει αυτό το παιχνίδι είναι ηλίθιοι.

Ο Λάσο αναφέρθηκε ακόμα στα προβλήματα που είχε η ομάδα του τα οποία κατάφερε να ξεπεράσει και να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης, ενώ τόνισε πως στο μυαλό του είναι μόνο ο τελικός και όχι ό,τι συνέβη στο παρελθόν μέσα στη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο:

" Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, ένας τελικός και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Έχουμε δουλέψει σκληρά όλη την σεζόν και περιμένουμε σκληρό παιχνίδι Ποτέ δεν αμφέβαλα ότι θα φτάσουμε εδώ. Είχαμε προβλήματα, είναι μεγάλη σεζόν όμως. Μακάρι να ήταν όλα εύκολα, αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο. Δεν είναι όλα άσχημα μόνο και μόνο επειδή χάνεις κάποια παιχνίδια. Χάσαμε για παράδειγμα από τον Ερυθρό Αστέρα στην Σερβία, αλλά αυτό δεν μας έβγαλε από τον δρόμο μας.

Αυτή τη στιγμή είμαστε σε καλή θέση, είμαι στον τελικό. Από την αρχή της σεζόν το σκεφτόμουν. Δεν σκέφτομαι το παρελθόν. Είχαμε προβλήματα, αλλά όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα με παίκτες να τραυματίζονται και να χάνουν αγώνες. Ακούγαμε κόσμο να λέει ότι εμείς και η Εφές έχουμε θέματα αλλά είμαστε εδώ".

Για το παιχνίδι με την Εφές και τη σύγκριση με την Μπαρτσελόνα: "Άλλο παιχνίδι αυτό με την με Εφές σε σχέση με Μπαρτσελόνα. Δεν έχει σημασία τι έγινε στους ημιτελικούς. Έχουμε απέναντί μας μία σπουδαία ομάδα και πρέπει να βρούμε λύσεις από την άμυνά μας ξέροντας ότι ο Γουίλιαμς-Γκος δεν θα παίξει, επειδή θα μας βοηθούσε. Πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό".

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 έχει κατεβάσει την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ