FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Λάσο: "Ο Γιουλ είναι η ψυχή αυτής της ομάδας και θα είναι για πάντα"

Final Four 2022, Λάσο: "Ο Γιουλ είναι η ψυχή αυτής της ομάδας και θα είναι για πάντα"
INTIME

Ο Πάμπλο Λάσο ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία της Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ενώ σε δηλώσεις του αποθέωσε τον Σέρχιο Γιουλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε την πρόκριση στον τελικό της EuroLeague. Ο Πάμπλο Λάσο ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και την αντίδραση που έβγαλαν.

Παράλληλα ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στη flash interview στον τραυματισμό του Γουίλιαμς-Γκος, ενώ "έβγαλε το καπέλο" στον Σέρχιο Γιουλ για το πως βγήκε μπροστά και οδήγησε την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο:

"Νομίζω πως ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από τους παίκτες μου. Ακολουθήσαμε το πλάνο και προσαρμοστήκαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Μας ενοχλεί ο τραυματισμός του Γουίλιαμς-Γκος γιατί θα πρέπει να αλλάξουμε λίγο το πλάνο ματς. Παλέψαμε όμως πολύ και πήραμε τη νίκη".

Για τον Σέρχιο Γιουλ και το πως ανταποκρίθηκε: "Ο Γιουλ είναι η ψυχή αυτής της ομάδας και θα είναι για πάντα. Ξέραμε πως ήταν δύσκολο για εκείνον μετά τον τραυματισμό του Γκος αλλά έπαιξε εκπληκτικά και οδήγησε την υπόλοιπη ομάδα.

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Εφές: " Όλη τη χρονιά λέω πως η Εφές είναι η καλύτερη ομάδα και πως έχει το καλύτερο ρόστερ, είναι άλλωστε και η προηγούμενη πρωταθλήτρια. Βλέποντας όμως το παιχνίδι σήμερα από την αρχή πίστευα πως θα κέρδιζε ο Ολυμπιακός για να είμαι ειλικρινής. Είδαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός αλλά κρίθηκε στο τελευταίο σουτ".

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ