FINAL FOUR 2022

Final Four 2022: Γκάφα της EuroLeague με λάθος ώρα του τελικού

Final Four 2022: Γκάφα της EuroLeague με λάθος ώρα του τελικού
EUROKINISSI

Η EuroLeague αρχικά ενημέρωσε μέσω mail για αλλαγή στην ώρα έναρξης του τελικού του Final Four, σε δεύτερο χρόνο όμως έκανε λόγο για λάθος.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Μαΐου, λίγες ώρες πριν από την έναρξη των ημιτελικών, η EuroLeague Basketball ενημέρωσε μέσω mail για αλλαγή στην ώρα έναρξης του τελικού του Final Four. Συγκεκριμένα, από τις 20:00 στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου 21 Μαΐου, (21:00 CET είναι 22:00 ώρα Ελλάδας).

Final Four 2022: Γκάφα της EuroLeague με λάθος ώρα του τελικού

Κάτι που όμως αποδείχθηκε λάθος!

Λόγω του αναβρασμού που προέκυψε από αυτή την απροσδόκητη αλλαγή, οι άνθρωποι της διοργάνωσης ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο Βελιγράδι πως πρόκειται για ανθρώπινο λάθος. Όπερ και σημαίνει πως δεν άλλαξε η ώρα έναρξης του τελικού του Final Four, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 20:00, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ