FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Γιασικεβίτσιους: "Είναι οδυνηρό, δεν προσέξαμε τις λεπτομέρειες"

Final Four 2022, Γιασικεβίτσιους: "Είναι οδυνηρό, δεν προσέξαμε τις λεπτομέρειες"
EUROKINISSI

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ στον ημιτελικό του Final Four τόνισε πως η ομάδα του δεν έδωσε προσοχή στις λεπτομέρειες.

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε 86-83 από τη Ρεάλ στον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague, με τους Μαδριλένους να προκρίνονται στον τελικό. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε πως η ομάδα του δεν έκανε όσα σχεδίαζε και δεν έδωσε προσοχή στις λεπτομέρειες.

"Δεν κάναμε τίποτα από όσα σχεδιάζαμε. Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε καλά αλλά δεν προσέξαμε τις λεπτομέρειες. Έβαλαν δύσκολα καλάθια, χάσαμε τα ριμπάουντ και χάσαμε. Είναι οδυνηρό. Η σκληράδα μας ήταν καλή ειδικά στο πρώτο μισό. Αλλά δεν δώσαμε προσοχή στις λεπτομέρειες" δήλωσε συγκεκριμένα.

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ