FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Αταμάν: "Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε και να τα καταφέρουμε, δύο αγώνες έμειναν"

Final Four 2022, Αταμάν: "Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε και να τα καταφέρουμε, δύο αγώνες έμειναν"
EUROKINISSI

Με την αυτοπεποίθηση πως η ομάδα του θα καταφέρει μεγάλα πράγματα και σε αυτό το Final Four, ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου πως αν η ομάδα του κατακτήσει ξανά το τρόπαιο θα σηκώσει τις γροθιές του με τον κόσμο.

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν και ο παίκτης της ομάδας Σέιν Λάρκιν μίλησαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και αναφέρθηκαν στην ονειρική περσινή σεζόν και την επιθυμία να κάνουν το back-to-back τη φετινή σεζόν στο Βελιγράδι.

Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε παράλληλα πως αν η ομάδα του κερδίσει ξανά τον τίτλο θα σηκώσει τις γροθιές του με τον κόσμο.

"Ήταν υπέροχο που κατακτήσαμε πέρσι τον τίτλο. Γιορτάσαμε όλοι μαζί, είμαι σίγουρος πως όλη η Τουρκία πανηγύρισε μαζί μας. Τώρα, φυσικά, αν πετύχουμε και το κατακτήσουμε πάλι, θα είναι ακόμη πιο ωραίο, για να σηκώσω τις γροθιές μου μαζί με τον κόσμο.

Ήταν μια δύσκολη σεζόν για μας. Δεν ξεκινήσαμε καλά φέτος. Βρήκαμε ρυθμό μόνο στο δεύτερο μισό της σεζόν. Είμαι σίγουρος πως αν καταφέρναμε να μπούμε στα playoffs, η ομάδα θα παίξει όπως ξέρει. Αυτό έγινε.

Έχω σπουδαίους παίκτες. Στο πιο σημαντικό σημείο της σεζόν, βρήκαμε τον τρόπο να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ, αυτό που παίζαμε τα προηγούμενα χρόνια. Με αυτή την αυτοπεποίθηση μιλάω, γιατί θέλω να τη μεταφέρω στους παίκτες μου. Όλοι βρήκαν το πραγματικό κίνητρο. Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε και να προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Δύο αγώνες έμειναν λοιπόν".

Από την πλευρά του ο Σέιν Λάρκιν δήλωσε: "Είμαστε ακόμη πεινασμένοι. Προφανώς απολαύσαμε την περσινή σεζόν, που κατακτήσαμε το τρόπαιο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν είμαστε πεινασμένοι. Θέλουμε να ξανακερδίσουμε, είμαστε ακόμη πιο πεινασμένοι για να τα καταφέρουμε. Ελπίζουμε πως θα τα καταφέρουμε.

Είναι σημαντικό να έχεις έναν προπονητή που πιστεύει τόσο πολύ σε σένα, να έχει αυτή την αυτοπεποίθηση. Ελπίζουμε πως θα βγούμε στο παρκέ και θα τον δικαιώσουμε".

Για το γεγονός πως αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας για πρώτη φορά: "Η EuroLeague είναι γεμάτη από σπουδαίους παίκτες. Κάθε χρόνο είναι στόχος να βρίσκομαι ανάμεσα στους κορυφαίους. Είναι ωραίο που αναγνωρίστηκε η προσφορά μου και επελέγην στην καλύτερη πεντάδα. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να μείνω ως ένας από τους κορυφαίους που έπαιξαν στη διοργάνωση".

Για το άγαλμα - αφιέρωση στην κατάκτηση του τίτλου την περσινή σεζόν: "Είναι σπουδαία τιμή για μένα, τους παίκτες και όλο τον σύλλογο που η Κωνσταντινούπολη έκανε αυτή την εκδήλωση με το άγαλμα για την κατάκτηση της EuroLeague. Νομίζω πως αυτή η ομάδα, τα τρία τελευταία χρόνια, άξιζε όλα αυτά. Εκπροσωπήσαμε σπουδαία τη χώρα, την κουλτούρα και το μπάσκετ".

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE FINAL FOUR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ