FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Αναντολού Εφές: Ο Κρούνοσλαβ Σιμόν δεν θα παίξει στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό

EUROLEAGUE 2021-2022 /  -   (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2021-2022 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο από την προημιτελική σειρά με την Αρμάνι Μιλάνο δεν ξεπεράστηκε, κι έτσι ο Κρούνοσλαβ Σιμόν δεν θα δώσει το "παρών" στον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague.

Ο Κρούνοσλαβ Σιμόν τέθηκε -και τυπικώς- νοκ άουτ για τον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague. Ο αριστερόχειρας περιφερειακός δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο, πρόβλημα που είχε πρωτοεμφανιστεί στην προημιτελική σειρά με την Αρμάνι Μιλάνο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: Χάρης Σταύρου

Από τις 21 Απριλίου κι έπειτα, μπήκε στα "πιτς" δίνοντας μάχη με τον χρόνο προκειμένου να είναι έτοιμος για τους αγώνες της Stark Arena. Δεν την κέρδισε όμως, με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (19/5, 19:00, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24).

Το επιβεβαίωσε μάλιστα ο ίδιος, λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης της Αναντολού Εφές στη Stark Arena, το απόγευμα της Τετάρτης 18 Μαΐου. "Τέλος η σεζόν για μένα, είναι αδύνατο να καταφέρω να γυρίσω σε λιγότερο από ένα μήνα" ανέφερε χαρακτηριστικά στη media availability της τουρκικής ομάδας, μερικά μόλις λεπτά πριν ξεκινήσει η προπόνηση.

Φέτος, ο Κρούνοσλαβ Σιμόν είχε 6.9 πόντους (με 27.4% στο τρίποντο), 2.8 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 1.4 λάθη ανά 21'10'' συμμετοχής.

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ