NBA

Φιλαντέλφια Σίξερς: Ο Μπεν Σίμονς έριξε... πόρτα στους συμπαίκτες του

Ο Μπεν Σίμονς σε αγώνα των Φιλαντέλφια Σέβεντι Σίξερς
Ο Μπεν Σίμονς σε αγώνα των Φιλαντέλφια Σέβεντι Σίξερς PHOTO CREDITS: © 2021 MATT SLOCUM / AP IMAGES

Ο Μπεν Σίμονς έχει "κλειδώσει" στην απόφαση αποχώρησης από τους Φιλαντέλφια Σίξερς, σε τέτοιο βαθμό που έριξε άκυρο στους συμπαίκτες του, που ήθελαν να τον συναντήσουν για να του αλλάξουν γνώμη.

Το σίριαλ του Μπεν Σίμονς απέκτησε ακόμη ένα επεισόδιο, αυτό που αποκάλυψε το Athletic. Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης αμερικανικής ιστοσελίδας, οι συμπαίκτες του 25χρονου γκαρντ τον ενημέρωσαν πως θα ήθελαν να τον συναντήσουν στο Λος Άντζελες, προκειμένου να συζητήσουν μαζί του και να προσπαθήσουν να του αλλάξουν γνώμη (σ.σ.: έχει καταστήσει σαφές πως δεν θέλει να ξαναβρεθεί εντός του οργανισμού, με ό,τι κι αν αυτό σημαίνει).

Εκείνος όμως τους απαγόρευσε κάθε προσπάθεια προσέγγισης, ενημερώνοντάς τους πως δεν θα ήθελε να βρεθεί μαζί τους. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Athletic πάντως, το συγκεκριμένο... απαγορευτικό από την πλευρά του δεν είχε να κάνει με κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις τους, αλλά με το γεγονός πως δεν θέλει να ταλαιπωρούνται, δεδομένου ότι η απόφαση έχει ληφθεί από τον ίδιο και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Όλα αυτά, ενώ ο Ντάριλ Μόρι συνεχίζει να αναζητά ομάδα για να τον παραχωρήσει μέσω ανταλλαγής, με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς να παρουσιάζονται εσχάτως ως πιθανός προορισμός για εκείνον.

TAGS NBA ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ