ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φέρελ: "Μακάρι να βρω ρυθμό και να προσαρμοστώ γρήγορα στον Παναθηναϊκό, θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να νικάμε"

Ο Γιόγκι Φέρελ προπονήθηκε στο ΟΑΚΑ
Ο Γιόγκι Φέρελ προπονήθηκε στο ΟΑΚΑ PHOTO CREDITS: V. STOLIS

Ο Γιόγκι Φέρελ δήλωσε σε συνέντευξή του ότι ελπίζει να μην αντιμετωπίσει προβλήματα προσαρμογής στον Παναθηναϊκό και να μην έχει χάσει τον ρυθμό του από την αποχή του από τα παρκέ, προσθέτοντας ότι ίσως μείνει για χρόνια στην Ευρώπη.

Ο Γιόγκι Φέρελ αναμένεται να κάνει σήμερα (21/10) το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού στον αγώνα με την Μακάμπι γιατην 5η αγωνιστική της EuroLeague(21:05, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) και παραχωρώντας συνέντευξη στην ισραηλινή ιστοσελίδα "sports.walla" έδειξε ανυπόμονος.

"Ελπίζω να προσαρμοστώ άμεσα. Θα παίξω για πρώτη φορά έπειτα από καιρό χωρίς να έχω συμμετάσχει στην προετοιμασία, οπότε εύχομαι να βρω ρυθμό γρήγορα και να σκοράρω μερικούς εύκολους πόντους" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φέρελ, για να προσθέσει στην συνέχεια αναφερόμενος στην ατάκα του όταν έφτασε στην Ελλάδα ότι θέλει να κατακτήσει την EuroLeague: "Θέλω να είμαι νικητής και θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να νικήσει η ομάδα μου".

Ακολούθως ο Φέρελ παραδέχθηκε ότι θέλει κάποια στιγμή να επιστρέψει στο ΝΒΑ, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί αυτοσκοπό: "Το ελπίζω. Αν δεχθώ κάποια πρόταση, τότε θα την συζητήσω με την οικογένειά μου. Στο μεταξύ όμως θέλω να απολαύσω τον χρόνο μου στην Ευρώπη και, ποιος ξέρει, ίσως μείνω για πολλά χρόνια..

Κλείνοντας, ανέφερε σχετικά με την απόφασή του να συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό: "Πριν υπογράψω με τον Παναθηναϊκό μίλησε με πολλούς παίκτες που είχαν αγωνιστεί στην Ευρώπη και μου εξήγησαν ότι η EuroLeague είναι η καλύτερη λίγκα μετά το ΝΒΑ. Είμαι πολύ ανταγωνιστικός ως χαρακτήρας και ήταν η σωστή απόφαση για εμένα να το δοκιμάσω".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ