ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Σε επαφές με τον Οκόμπο

Ο Έλι Οκόμπο με την φανέλα της Βιλερμπάν
Ο Έλι Οκόμπο με την φανέλα της Βιλερμπάν EUROKINISSI SPORTS

Η Φενέρμπαχτσε έχει προκριθεί στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος, ωστόσο ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική σεζόν έχει αρχίσει με τον Έλι Οκόμπο να βρίσκεται σε συζητήσεις με την τουρκική ομάδα, σύμφωνα με τον Ντονάτας Ουρμπόνας του Basketnews.

Η σεζόν της Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς η ομάδα περιμένει τον αντίπαλό της στους τελικούς (θα προκύψει από το ζευγάρι Αναντολού Εφές - Γαλατάσαραϊ). Ο μεταγραφικός σχεδιασμός ωστόσο έχει αρχίσει καθώς σύμφωνα τον Ντονάτας Ουρμπόνας του Basketnews, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται σε επαφές με τον γκαρντ της Βιλερμπάν, Έλι Οκόμπο.

Ο 24χρονος γκαρντ πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά τη φετινή σεζόν στην EuroLeague με τα χρώματα της ομάδας από την Λιόν καθώς είχε μέσο όρο 14.5 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ και 0.7 κλεψίματα ανά παιχνίδι σε συνολικά 27 συμμετοχές.

Το βλέμμα του Γάλλου είναι στο ΝΒΑ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όμως σε περίπτωση που δεν προκύψει κάποια πρόταση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η Φενέρμπαχτσε μπορεί να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Μάλιστα σύμφωνα με το Basketnews οι Τούρκοι του προσφέρουν συμβόλαιο για 1+1 χρόνο.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ