EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε - Ντόρσεϊ: Ο Κάρσεν Έντουαρντς δεν έπαιξε στη Μπολόνια και ο κόσμος ζητάει μεταγραφή

Φενέρμπαχτσε - Ντόρσεϊ: Ο Κάρσεν Έντουαρντς δεν έπαιξε στη Μπολόνια και ο κόσμος ζητάει μεταγραφή
EUROKINISSI

Καλάθης, Γουίλμπεκιν, Γκούντουριτς ήταν μόνοι στη Μπολόνια, ο Δημήτρης Ιτούδης δεν χρησιμοποίησε τον Κάρσεν Έντουαρντς κι ο κόσμος της Φενέρμπαχτσε πιέζει όλο και περισσότερο για τη μεταγραφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Φενέρμπαχτσε ήταν πρώτη στην κατάταξη και μάλιστα σε απόσταση δύο νικών από τις ομάδες που την ακολουθούσαν. Το βράδυ της Παρασκευής (30/12) οι Τούρκοι ηττήθηκαν από τη Βίρτους στη Μπολόνια και έφτασαν τα τέσσερα σερί αρνητικά αποτελέσματα, υποχώρησαν στην 5η θέση και ενώ έχουν πλέον πλήρες ρόστερ (έχουν επιστρέψει ο Σκότι Γουίλμπεκιν κι ο Τζόναθαν Μότλι), είναι φανερό ότι περνούν το πρώτο δύσκολο διάστημα στη σεζόν.

Απέναντι στη Βίρτους ο Δημήτρης Ιτούδης δεν χρησιμοποίησε τον Κάρσεν Έντουαρντς, έδωσε μόλις 4:24 στον Μελίχ Μαχμούτογλου, 5:02 στον Ταρίκ Μπιμπέροβιτς και στηρίχθηκε στους Καλάθη, Γκούντουριτς, Γουίλμπεκιν με αποτέλεσμα να προκαλέσει συζητήσεις την ώρα που ο Τάιλερ Ντόρσεϊ παραμένει free agent και μάλιστα ο καλύτερος διαθέσιμος στην αγορά. Η Φενέρμπαχτσε τον είχε "κυνηγήσει" ανελέητα το περασμένο καλοκαίρι, οι οπαδοί της ζητούν την προσθήκη του στο ρόστερ και ο Ιτούδης, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί του στην Εθνική, είναι δεδομένο ότι τον θέλει ξανά μαζί του.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ