ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Μέσα οι Ντε Κολό - Βέσελι, εκτός ο Πιέρ εν όψει του πρώτου τελικού με Εφές

Ο Νάντο Ντε Κολό με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε
Ο Νάντο Ντε Κολό με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε Ⓒ 2019 DARKO VOJINOVIC/ASSOCIATED PRESS

Η Φενέρμπαχτσε προετοιμάζεται για τον πρώτο τελικό του τουρκικού πρωταθλήματος κόντρα στην Αναντολού Εφές (3/6, 17:00), με τον Ιγκόρ Κοκόσκοβ να υπολογίζει στους Νάντο Ντε Κολό και Γιαν Βέσελι μετά από τα προβλήματα τραυματισμών τους. Εκτός έχει τεθεί ο Νταϊσόν Πιέρ.

Δύο καλά και ένα κακό νέο για τον τεχνικό της Φενέρμπαχτσε Ιγκόρ Κοκόσκοβ, καθώς ένα 24ωρο πριν από τον πρώτο τελικό του τουρκικού πρωταθλήματος κόντρα στην Αναντολού Εφές (3/6, 17:00), μπορεί να υπολογίζει κανονικά στους Νάντο Ντε Κολό και Γιαν Βέσελι, όμως δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Νταϊσόν Πιέρ.

Συγκεκριμένα, οι δύο πρώτοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών μετά από τον τέταρτο αγώνα κόντρα στην Καρσίγιακα, με τον Γάλλο να αγωνίζεται μόλις 18:34, ενώ τον Τσέχο να παίζει μόλις 6:05 και να αποχωρεί τραυματίας.

Από εκεί και πέρα, οι δυο τους προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα και αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στον αυριανό (3/6) πρώτο τελικό της σειράς.

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν σταμάτησαν εκεί για τους Τούρκους, καθώς ο Νταϊσόν Πιέρ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί κι έτσι θα είναι απών από το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ