ΤΟΥΡΚΙΑ

Φενέρμπαχτσε - Εφές: Έξαλλος ο Ιτούδης, πέταξε το πινακάκι του μετά το τρίποντο του Κλάιμπερν

Φενέρμπαχτσε - Εφές: Έξαλλος ο Ιτούδης, πέταξε το πινακάκι του μετά το τρίποντο του Κλάιμπερν

Η Αναντολού Εφές απέδρασε με τη νίκη από το σπίτι της Φενέρμπαχτσε με απίστευτο buzzer beater του Κλάιμπερν στο φινάλε και το γεγονός αυτό έκανε έξαλλο τον Δημήτρη Ιτούδη, που πέταξε νευριασμένος το πινακάκι του.

Το φινάλε στο Game 2 των ημιτελικών του τουρκικού πρωταθλήματος μεταξύ της Φενέρμπαχτσε και της Αναντολού Εφές ήταν συγκλονιστικό, αφού η νίκη άλλαξε χέρια μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Αρχικά, φάνηκε να χαμογελάει στους γηπεδούχους που έκαναν απίστευτη ανατροπή στα τελευταία δύο λεπτά και με κάρφωμα του Χέιζ μετά από κλέψιμο της μπάλας (σε επαναφορά του Λάρκιν) έκαναν το 90-89.

Ωστόσο, οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στα 6 δευτερόλεπτα που είχαν στη διάθεσή τους για το φινάλε άρπαξαν την τεράστια νίκη, με τον Κλάιμπερν να παίρνει τη μπάλα και να σκοράρει με απίστευτο τρίποντο, για να γράψει το τελικό 92-90 για την Εφές.

Καλάθι που πάγωσε το κοινό των γηπεδούχων και έφερε νεύρα στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε, με τον Δημήτρη Ιτούδη να πετάει νευριασμένος το πινακάκι του, μή μπορώντας να πιστέψει το πως έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της η ομάδα του.

Οι αντιδράσεις των Ιτούδη - Αταμάν μετά το τρίποντο του Κλάιμπερν

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ