NBA

Φαβορί οι Νετς για την απόκτηση του Μπλέικ Γκρίφιν

Ο Μπλέικ Γκρίφιν των Πίστονς την σεζόν 2020/21
Ο Μπλέικ Γκρίφιν των Πίστονς την σεζόν 2020/21 Ⓒ 2021 CARLOS OSORIO/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων από τις ΗΠΑ, οι Νετς είναι αυτή την στιγμή το φαβορί για την απόκτηση του Μπλέικ Γκρίφιν, ο οποίος έμεινε και επίσημα ελεύθερος από τους Πίστονς.

Ο Μπλέικ Γκρίφιν είναι πλέον και επίσημα ελεύθερος από τους Πίστονς, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν να διακόψουν την συνεργασία τους. Και, σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων, η επόμενη ομάδα του άλλοτε σταρ θα είναι οι Νετς.

Την στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Γκρίφιν θα μείνει ελεύθερος υπήρξαν αρκετές ομάδες που συμπεριλήφθηκαν στην λίστα των ενδιαφερόμενων, με τα αμερικανικά ΜΜΕ να αναφέρουν μεταξύ άλλων τους Μπλέιζερς, τους Γουόριορς, τους Λέικερς, τους Χιτ, τους Κλίπερς και τους Σέλτικς.

Ο Γκρίφιν ωστόσο φαίνεται ότι προτιμάει το Μπρούκλιν, θεωρώντας ότι σε αυτή την ομάδα θα έχει περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσει έναν τίτλο αλλά και να έχει έναν αρκετά μεγάλο ρόλο, αφού οι Νετς δεν έχουν ιδιαίτερο βάθος στην γραμμή των ψηλών τους.

Την φετινή σεζόν ο Γκρίφιν είχε με την φανέλα των Πίστονς 12.3 πόντους (career low), 5.2 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ μέσο όρο σε 31 λεπτά συμμετοχής.

Photo Credits: ⓒ 2021 Carlos Osorio/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ