ΕΟΚ

Φασούλας και Λιόλιος διοργάνωσαν διαδικτυακές συζητήσεις για την επόμενη μέρα στο μπάσκετ γυναικών

Ο Παναγιώτης Φασούλας σε zoom call
Ο Παναγιώτης Φασούλας σε zoom call YOUTUBE

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Παναγιώτης Φασούλας και ο Βαγγέλης Λιόλιος αναφέρθηκαν στις προτάσεις τους για την επόμενη μέρα του μπάσκετ γυναικών στην Ελλάδα.

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, τη Δευτέρα 8 Μαρτίου, αποτέλεσε την αφορμή προκειμένου ο Παναγιώτης Φασούλας και ο Βαγγέλης Λιόλιος να εστιάσουν στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας του μπάσκετ γυναικών στην Ελλάδα.

Οι δυο εκ των τριών υποψηφίων για τον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ, στάθηκαν στο πλάνο που υπάρχει, δίνοντας παράλληλα τον λόγο σε γυναίκες για να καταθέσουν την άποψή τους και να σχολιάσουν αυτά που θεωρούν πως πρέπει να γίνουν για να υπάρξει η απαιτούμενη πρόοδος.

Περισσότερες από 150 γυναίκες του χώρου της καλαθοσφαίρισης (αθλήτριες, προπονήτριες, στελέχη) συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη του "Πρώτα το Μπάσκετ" με τον Παναγιώτη Φασούλα, όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον χώρο, ενώ υπήρξαν επίσης σύντομες παρεμβάσεις και χαιρετισμοί από σημαντικές γυναικείες προσωπικότητες της αθλητικής και πολιτικής ζωής του τόπου.

Από την άλλη, στην τηλεδιάσκεψη που διοργανώθηκε από το "Δώσε Πάσα" του Βαγγέλη Λιόλιου, εισηγητές ήταν η Άννη Κωνσταντινίδου και ο Χρήστος Βασιλειάδης. Σε αυτή συμμετείχαν σωματεία και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, ενώ παρουσιάστηκε ο οδικός χάρτης για την αρχή μιας νέας εποχής στο μπάσκετ γυναικών.

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ