ΕΟΚ

Φασούλας: "Η επιλογή μου να κατέβω στις εκλογές με στοχοποίησε"

Φασούλας: "Η επιλογή μου να κατέβω στις εκλογές με στοχοποίησε"

Ο Παναγιώτης Φασούλας εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τις καταγγελίες που έκανε στις αρχές σχετικά με περιστατικά που θέλουν να τον εκφοβίσουν, όπως ο καταγγέλει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ.

Ο Παναγιώτης Φασούλας προέβη σε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τα όσα του συνέβησαν το τελευταίο διάστημα. Θυμίζουμε ότι πριν από τρεις ημέρες, βρέθηκε στην ΓΑΔΑ προκειμένου να κάνει καταγγελία για παρενόχληση και εκφοβισμό.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Φασούλας αναφέρει στο Δελτίο Τύπου: " Η επιλογή μου να λάβω μέρος στις προσεχείς αρχαιρεσίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με στοχοποίησε. Κατήγγειλα στις αρχές τα σοβαρά περιστατικά που μου συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες ώστε να τα ερευνήσουν και να τα αξιολογήσουν.

Θα θεωρήσω εξαιρετικά θλιβερό αν πίσω από την αήθη επίθεση και προειδοποιήσεις των τελευταίων ημερών αποδειχθεί ότι βρίσκεται κάποιος αντίπαλος μου στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η απόφαση μου να προσφέρω στο μπάσκετ και στον αθλητισμό είναι γνήσια, συνειδητή, ανεξάρτητη από συμφέροντα και ίσως δεν αρέσει σε κάποιους.

Δε θα επιτρέψω όμως σε κανένα πρόσωπο και κανένα σύστημα να τρομοκρατήσει ή να θέσει σε κίνδυνο εμένα και την οικογένεια μου".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ