ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ

Φασούλας για Ίβκοβιτς: "Ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους προπονητές της ιστορίας"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δίνει οδηγίες στον Παναγιώτη Φασούλα
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δίνει οδηγίες στον Παναγιώτη Φασούλα EUROKINISSI

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Παναγιώτης Φασούλας είπε το δικό του αντίο σε έναν εκ των κορυφαίων ευρωπαίων προπονητών της ιστορίας, τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο Παναγιώτης Φασούλας θέλησε να πει το δικό του αντίο στον μεγάλο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρώην αθλητής του, υποκλίθηκε στον Ντούντα χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους προπονητές της ιστορίας. Μπορεί η σχέση τους να πέρασε από σαράντα κύματα ωστόσο ο σεβασμός και η αναγνώριση είναι κάτι που κέρδισε με την αξία του ο Ίβκοβιτς.

Ο Φασούλας μάλιστα ήταν εκείνος που έβγαλε τον χαρακτηρισμό "σοφός" που ακολουθούσε τον Ίβκοβιτς για πολλά χρόνια. Και ας ήταν ειρωνικός ο χαρακτηρισμός. Ύστερα, λοιπόν, από έναν αγώνα του Δικεφάλου με την Ορτέζ για το Κύπελλο Πρωταθλητριών, όπου ο Έλληνας σέντερ δεν είχε αγωνιστεί πολύ, ο Φασούλας ρωτήθηκε σχετικά για το λόγο που έπαιξε λίγο και απάντησε "Πού να ξέρω εγώ. Ρωτήστε τον σοφό...".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Το παγκόσμιο μπάσκετ θρηνεί. Ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους προπονητές της ιστορίας ο Ντούσαν #Ίβκοβιτς δεν είναι πια κοντά μας. Άφησε πίσω του μια μυθική καριέρα στους πάγκους πολλών ομάδων, συνδέοντας τ' όνομά του με αναρίθμητες επιτυχίες.

Καλό ταξίδι Ντούντα", έγραψε ο Παναγιώτης Φασούλας.

Ντούσαν Ίβκοβιτς - Η τελευταία συνέντευξη της ζωής του

Ο μεγάλος Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 και έδωσε την τελευταία συνέντευξη της ζωής του. Μίλησε για όλους και για όλα. Από το πως ήρθε στην Ελλάδα, την πρόταση του Σωκράτη Κόκκαλη, την ΤΣΣΚΑ και το “όχι” στους Ντένβερ Νάγκετς μέχρι και τον τελικό της Πόλης.

Ντούσαν Ίβκοβιτς, The Story

TAGS ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ