ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φαλ: "Ενθουσιασμένος για την πρόκληση του Ολυμπιακού, να κυριαρχήσω στην ρακέτα"

Η άφιξη του Μουσταφά Φαλ στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό
Η άφιξη του Μουσταφά Φαλ στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο Μουστάφα Φαλ έφτασε στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού και δήλωσε ενθουσιασμένος από την πρόκληση των "ερυθρόλευκων", τονίζοντας ότι θέλει να κυριαρχήσει κάτω από τα καλάθια.

Ο Μουστάφα Φαλ ανήκει από χθες (23/6) στο δυναμικό του Ολυμπιακού και στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε ότι σίγουρα ξέρει πού βρίσκεται.

Ο θηριώδης σέντερ έφτασε στην χώρα μας και μιλώντας στην κάμερα του ΑΡΤ έδειξε πανέτοιμος για την νέα πρόκληση της καριέρας του.

Αρχικά ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού δήλωσε: "Είμαι ενθουσιασμένος με την νέα πρόκληση της καριέρας μου και ελπίζω να δημιουργήσουμε μία δυνατή ομάδα.

Θα δώσω τα πάντα για να είμαι ανταγωνιστικός, εγώ και η ομάδα, για να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή χρονιά. Μου αρέσουν οι κινήσεις της ομάδας. ο Γουόκαπ είναι εξαιρετικός παίκτης, καλός αμυντικός και πιστεύω θα δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα".

Κλείνοντας, τόνισε σχετικά με το τι του ζήτησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην επικοινωνία που είχαν: "Μου ζήτησε να είμαι ο πιο ανταγωνιστικός παίκτης για την ομάδα, ότι έλειπε ένας ψηλός φέτος και αυτό θέλει από μένα. Να κυριαρχήσω στην ρακέτα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ