NBA

Οι Λέικερς τα παίζουν όλα για όλα, πήραν και τον Κέντρικ Ναν και κράτησαν τον Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ

Οι Λέικερς τα παίζουν όλα για όλα, πήραν και τον Κέντρικ Ναν και κράτησαν τον Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ
2021 AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Οι Λέικερς γκρέμισαν τη λογική, κράτησαν τον Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ, πήραν και τον Κέντρικ Ναν και έχουν ένα απίστευτο rotation 11 παικτών που δεν μπορεί να στοχεύσει σε οτιδήποτε λιγότερο από το πρωτάθλημα.

Απίστευτα πράγματα από τους Λέικερς, που προχωρούν προς τη σεζόν 2021/22 με εξωφρενική αποφασιστικότητα για να επιστρέψουν στην κορυφή του παγκόσμιου μπάσκετ. Λίγες ώρες μετά από τις συμφωνίες με τους Γουέιν Έλινγκτον, Τρέβορ Αρίζα, Ντουάιτ Χάουαρντ, Καρμέλο Άντονι και Μαλίκ Μονκ, η ομάδα του Λος Άντζελες έριξε άλλη μια διπλή βόμβα καθώς πρώτα κράτησε τον Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ και στη συνέχεια συμφώνησε και με τον Κέντρικ Ναν για να δημιουργήσει ένα ασύλληπτο ρόστερ.

Ο 20χρονος γκαρντ, Χόρτον-Τάκερ, είχε πέρυσι 9 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ ανά 20.1 λεπτά συμμετοχής, θεωρείται ένα σπουδαίο ταλέντο και γι' αυτό οι Λέικερς του έδωσαν 32 εκατομμύρια δολάρια για τρία χρόνια. Ο 26χρονος γκαρντ, Κέντρικ Ναν, είχε πέρυσι 14.6 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ ανά 29.5 λεπτά συμμετοχής σε 56 αγώνες με τους Μαϊάμι Χιτ, που τον άφησαν σήμερα ελεύθερο για να μετακομίσει στη Δυτική Περιφέρεια.

Έτσι, οι Λέικερς έχουν πλέον στα γκαρντ τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, τον Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ, τον Κέντρικ Ναν, τον Γουέιν Έλινγκτον, τον Μαλίκ Μονκ και τον Κεντ Μπέιζμορ, στα φόργουορντ τον Τρέβορ Αρίζα, τον Καρμέλο Άντονι, τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Αλφόνζο ΜακΚίνι και στη θέση του σέντερ τον Άντονι Ντέιβις, τον Μαρκ Γκασόλ και τον Ντουάιτ Χάουαρντ. Αν αφήσει κάποιος τον ΜακΚίνι εκτός συζήτησης, μπορεί να πει ότι η ομάδα της Καλιφόρνια έχει ένα ασύλληπτο rotation 11 παικτών που δεν μπορεί να στοχεύσει σε οτιδήποτε λιγότερο από το πρωτάθλημα.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ