ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ

Έξαλλος ο Ιτούδης με τους παίκτες της Γαλατασαράι: "Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό"

Έξαλλος ο Ιτούδης με τους παίκτες της Γαλατασαράι: "Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό"
FENERBAHCE.ORG

Ο Δημήτρης Ιτούδης θεωρεί αντιεπαγγελματική και ενάντια στο ευ αγωνίζεσθαι τη συμπεριφορά των παικτών της Γαλατασαράι, που προσπάθησαν να κρυφακούσουν τις οδηγίες του στη διάρκεια time-out.

Η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη πήρε το ντέρμπι με τη Γαλατασαράι του Ανδρέα Πιστιόλη, ωστόσο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας ήταν έξαλλος μετά το πέρας της αναμέτρησης, έπειτα από την προσπάθεια Ντι Μποστ και Γκιοκσενίν Κοκσάλ να κρυφακούσουν τις οδηγίες του στη διάρκεια ενός time-out.

"Αυτή η συμπεριφορά των παικτών της Γαλατασαράι δεν ήταν δίκαιη. Δεν πάω στον πάγκο τους και ακούω τι λέγεται όσο ο αντίπαλος είναι στο time-out. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Οι παίκτες της Γαλατασαράι ήρθαν και προσπάθησαν να ακούσουν το time-out μας. Και είπα, 'εντάξει τότε, ελάτε να ακούσετε και συνέχισα να μιλάω και οι αντίπαλοι παίκτες άκουσαν τι είπα.

Ωστόσο, αυτό είναι ενάντια στο στο ευ αγωνίζεσθαι και η συμπεριφορά τους ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα. Μετά από όλα αυτά που έγιναν ίσως κάτι έμαθαν", είπε ενδεικτικά ο κόουτς Ιτούδης.

TAGS ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ