ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Έξαλλος ο Αταμάν με την αστοχία των παικτών του: "Είναι απαράδεκτο, σουτάραμε σαν ομάδα τρίτης κατηγορίας"

Έξαλλος ο Αταμάν με την αστοχία των παικτών του: "Είναι απαράδεκτο, σουτάραμε σαν ομάδα τρίτης κατηγορίας"
PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Η Αναντολού Εφές ηττήθηκε για τέταρτη σερί φορά από τη Ζενίτ, με τον Εργκίν Αταμάν να ξεσπά μετά το τέλος του αγώνα για τα ποσοστά των παικτών του από τα 6μ75.

Η Αναντολού Εφές δεν είναι (ακόμη) καλά και αυτό φαίνεται. Μπορεί την προηγούμενη βδομάδα ένα τρίποντο να της έδωσε τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, στη Sibur Arena όμως, τα ποσοστά ευστοχίας από τα 6μ75 αποτέλεσαν άλυτο πρόβλημα και έφεραν τον εκνευρισμό του Εργκίν Αταμάν μετά από το φινάλε της αναμέτρησης.

"Όλο το παιχνίδι είχε σημαντικές στιγμές. Από τα 25 σουτ τριών πόντων που πήραμε, βάλαμε μόνο 4. Αυτό είναι απαράδεκτο. Είναι απαράδεκτο να έχουμε τέτοια ποσοστά σε αυτό το επίπεδο. Είναι ποσοστά για ποσοστά τρίτης κατηγορίας" ανέφερε φανερά εκνευρισμένος ο προπονητής της τουρκικής ομάδας λίγα λεπτά μετά το φινάλε του αγώνα με τη Ζενίτ, πριν συνεχίσει, λέγοντας:

"Μετά παλέψαμε, προσπαθήσαμε να παίξουμε άμυνα, παλέψαμε στο τρίτο δεκάλεπτο. Αλλά δώσαμε εύκολα καλάθια στον Μπίλι Μπαρόν και τον Ντμίτρι Κουλάγκιν, βρήκαν ελεύθερα σουτ στο τέλος των 24'' και τα έβαλαν. Εμείς χάσαμε τα πάντα. Ο Βασίλιε Μίτσιτς έκανε επτά λάθη, ο πόιντ γκαρντ μας...".

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ