ΜΠΑΣΚΕΤ

Φελντέιν: "Καλύτερη οργάνωση στη Χάποελ από Παναθηναϊκό και Ερυθρό Αστέρα"

Φελντέιν: "Καλύτερη οργάνωση στη Χάποελ από Παναθηναϊκό και Ερυθρό Αστέρα"

Ο Τζέιμς Φελντέιν παραχώρησε συνέντευξη σε ισραηλινό Μέσο, όπου μεταξύ άλλων έκανε και μία σύγκριση ανάμεσα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ και τις προηγούμενες ομάδες του, τον Παναθηναϊκό και τον Ερυθρό Αστέρα.

Συνέντευξη σε ισραηλινό Μέσο παραχώρησε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού (2015-17) και του Ερυθρού Αστέρα (2017-18) και νυν της Χάποελ Ιερουσαλήμ, Τζέιμς Φελντέιν. Ο Δομινικανός γκαρντ, που πριν από μερικές ημέρες πανηγύρισε το Κύπελλο Ισραήλ, αναφέρθηκε στις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στην τωρινή του ομάδα και τις δύο πρώην του ομάδες, οι οποίες συμμετέχουν στη EuroLeague.

Μιλώντας αρχικά για τον κόσμο είπε στο "Sport5": "Θα έλεγα πως είναι κοντά. Έχω παίξει στον Παναθηναϊκό μπροστά σε 25.000 φιλάθλους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η διαφορά. Από εκεί και πέρα, οι οπαδοί της Χάποελ είναι εκπληκτικοί. Είναι εκεί σε κάθε μας παιχνίδι".

Ερωτηθείς για το οργανωτικό σκέλος και τη διαφορά ανάμεσα στη Χάποελ και τις δύο πρώην ομάδες του, είπε: "Η Χάποελ είναι καλύτερη από τον Παναθηναϊκό και από τον Ερυθρό Αστέρα".

Photo Credits: FIBA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ