EUROLEAGUE

Στο Adidas Next Generation Tournament του Βελιγραδίου οι έφηβοι του Παναθηναϊκού

Στο Adidas Next Generation Tournament του Βελιγραδίου οι έφηβοι του Παναθηναϊκού

Στο ANGT του Βελιγραδίου θα συμμετάσχει η εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού. Δείτε τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει και το πρόγραμμα των αγώνων της στη Σερβία.

Δύο μήνες μετά από τη συμμετοχή της εφηβικής ομάδας του Ολυμπιακού στο ANGT της Βαλένθια και ένα μήνα μετά από τη συμμετοχή εκείνης του Προμηθέα στο ANGT του Μονάχου, ήρθε η σειρά της εφηβικής ομάδας του Παναθηναϊκού να συμμετάσχει στο Adidas Next Generation Tournament που θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου στο Βελιγράδι.

Οι πράσινοι βρίσκονται στο Group A με τον Ερυθρό Αστέρα, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Παρτίζαν, ενώ στο Group B υπάρχουν η Άρκα Γκντίνια από την Πολωνία, η Τσεντεβίτα Ολίμπια, η CFBB Παρί και η Μέγκα Μπέμαξ. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα την Παρασκευή 21/2 στις 11:00 και την Παρτίζαν την ίδια μέρα στις 21:00, ενώ το Σάββατο 22/2 θα παίξουν στις 15:00 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι άνθρωποι της EuroLeague, μάλιστα, ξεχώρισαν τον Εμμανουήλ Κοντούδη από τους πράσινους και τον έβαλαν σε μια λίστα με οκτώ νεαρούς που αξίζει να παρακολουθήσει κάποιος σε αυτό το τουρνουά, ο νικητής του οποίου θα πάρει την πρόκριση στο τελικό τουρνουά που θα γίνει στη διάρκεια του Final Four της Κολονίας.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ