EUROLEAGUE

Πρόστιμο στον Λάνγκφορντ, αθωώθηκε ο Πιτίνο από τη EuroLeague

Πρόστιμο στον Λάνγκφορντ, αθωώθηκε ο Πιτίνο από τη EuroLeague
EUROKINISSI

Το ποσό των 2500 ευρώ θα πληρώσει ο Κιθ Λάνγκφορντ για τη δημόσια κριτική που έκανε στη διαιτησία της σειράς Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός, όπως ανακοίνωσε η EuroLeague.

Με πρόστιμο 2500 ευρώ τιμωρήθηκε από τη EuroLeague o Κιθ Λάνγκφορντ, για δηλώσεις που αφορούσαν τη διαιτησία της σειράς Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός, όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης από τη διοργανώτρια αρχή.

" Σε αγώνες playoffs οι διαιτητές μπορούν να επιτρέπουν στους παίκτες να αποφασίζουν για την έκβαση του αγώνα. Υπήρχε πολύ physical παιχνίδι και δεν είχα πολύ χώρο για να κάνω ένα καλό σουτ. Ήταν αντικανονική η άμυνά του, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Δεν πρέπει να εστιάσουμε στην τελευταία φάση. Χάσαμε το σουτ. Εμείς θέλουμε να έχουμε την ίδια επιθετικότητα και στην άμυνα. Δεν δόθηκε φάουλ στην τελευταία φάση, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε" είχε πει ο Αμερικανός σκόρερ των πρασίνων.

Ο Ρικ Πιτίνο, από την άλλη, αθωώθηκε καθώς είχε κληθεί και εκείνος σε απολογία γι' αυτές τις δηλώσεις: " Πήραμε δύσκολες αποφάσεις. Ο Κιθ Λάνγκφορντ είχε χέρια πάνω του σε κάθε φάση. Δεν πήραμε κάποια σφυρίγματα, αλλά αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Κάναμε μία μεγάλη αντεπίθεση. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, αλλά έχω απογοητευτεί για κάποια πράγματα. Θα ανασυνταχθούμε και θα επιστρέψουμε στο επόμενο ματς".

Ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε σύμφωνα με το άρθρο 24 (παράγραφος 2c) του πειθαρχικού κώδικα που είχαν αποδεχθεί οι μέτοχοι της EuroLeague στη συνάντηση της 5ης Ιουλίου του 2018.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ